Italiaans 4.1
Ciao! Hou je van de Italiaanse taal, de Italiaanse keuken, vakantie aan zee of in de bergen en alles wat het “Bel Paese” te bieden heeft?
Vind je het leuk om Italiaans te praten en te begrijpen, Italiaanse uitdrukkingen en zegswijzen te leren kennen, typische dorpjes te ontdekken, over de recepten van heerlijke gerechten te leren , te genieten van een Italiaanse film of op de hoogte te blijven van de actualiteit? In deze module gaan we samen op zoek naar al het moois dat Italië te bieden heeft!
Campus Maasmechelen
op woensdag (19u00-22u00)
start op 
wekelijks
normale cursus van 120 lestijden
bedrag inschrijving
€182,50
Voor deze cursus kan je je niet meer inschrijven. De uiterste inschrijfdatum is voorbij.
Wat leer je?
  • Aan de hand van videofragmenten, luisteroefeningen, gesprekken over actualiteit, dagdagelijkse en persoonlijke levenservaringen ….verruimen we de woordenschat en worden specifieke taal- en communicatiestructuren aangeleerd en ingeoefend

  • Spreken over allerhande thema's zoals vrije tijd, vakantie, openbaar vervoer, gewoonten, klimaat, gezondheid,…

Instapvoorwaarden
Om deel te nemen aan deze module heb je het deelcertificaat Italiaans 3.1 behaald (= Waystage mondeling) of heb je een niveautest afgelegd.
Kwalificatie
Als je slaagt voor deze module, behaal je het deelcertificaat Italiaans 4.1 (= Effectiveness mondeling of niveau C1 van het Europees referentiekader).